Βιογραφικό

Ευχαριστώ που είστε εδώ! Αυτός ο διαδικτυακός τόπος σχεδιάστηκε ώστε να διευκολύνει την παροχή μου υπηρεσιών ψυχοθεραπείας και εκπαίδευσης ατομικά, σε ζευγάρια, σε οικογένειες, ομάδες και οργανισμούς.

Η πρακτική μου πληροφορείται και εμπνέεται από την Αφηγηματική Θεραπεία, τις βασισμένες στη νευροφυσιολογία θεραπευτικές στάσεις στο Τραύμα και ολιστικές θεάσεις για το ανθρώπινο σώμα σε σχέση με την πλάση.

Στη διάρκεια των προηγούμενων 21 ετών εργάστηκα στην εκπαίδευση, στην ψυχολογία, με κύρια έμφαση στις πρακτικές ενσωμάτωσης της γνώσης από τις νευροεπιστήμες στη θεραπεία και ανάπτυξη, σε 3 διαφορετικές χώρες, δια ζώσης & διαδικτυακά με ανθρώπους από όλον τον κόσμο σε ακαδημαϊκά, εταιρικά, και κυβερνητικά πλαίσια.

Είμαι κάτοχος πτυχίου στην Ψυχολογία, Μεταπτυχιακού και Διδακτορικού στη Γνωστική Ψυχολογία, άδειας άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου και πιστοποίησης στην Αφηγηματική Θεραπεία και Κοινοτική Πρακτική.

Σπουδές

-Ph.D.- Γνωστική Ψυχολογία, Rutgers, Πανεπιστήμιο της Πολιτείας του New Jersey, USA 2006. Εποπτεύουσα Καθηγήτρια: Dr. Maggie Shiffrar.

-M.A.- Γνωστική Ψυχολογία, Rutgers, Πανεπιστήμιο της Πολιτείας του New Jersey, USA, 2004. Εποπτεύουσα Καθηγήτρια : Dr. Maggie Shiffrar.

-Πτυχίο Ψυχολογίας – Τμήμα Ψυχολογίας, Πάντειο Πανεπιστήμιο, Αθήνα, 2000. Εποπτεύουσα Καθηγήτρια: Δρ. Θεώνη Βελλή.

-Graduate Certificate in Narrative Therapy in Greece, Θεσσαλονίκη 2019. – Απόφοιτη του Ινστιτούτου Αφηγηματικής Θεραπείας και Κοινοτικής Πρακτικής (narrativetherapy.gr) με πιστοποίηση του προγράμματος από το Dulwich Center.

Η τελική, διπλωματική μου εργασία στο συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει συζητήσεις με ακτιβιστές στο χώρο της ευζωίας και προστασίας των ζώων στην Ελλάδα και την Κύπρο.
e X T i N C T